UVODNA
DANAS
JUČER
SUTRA
NOGOMET
EKOLOGIJA

 

 

Kontakt

Pozdrav iz Plaškog.

Ako tko vidi stranice neka napiše koju riječ preporuke. Ni sami ne znamo kako dalje sa stranicama, kakvo bi obilježje trebale imati, i koji bi koristan posao mogle obaviti. Dosad smo dobili preporuku da ovo bude mjesto gdje bi se moglo naći vijesti ili vodič o događajima.

Plaški svakako treba kompletnije i preglednije stranice od svih čimbenika ovdje, mislim tu na predstavljanje Osnovne škole PLAŠKI, župe Sv. Ane, Pravoslavne parohije i drugo obilje informacija iz povijesti prvenstveno, jer je to i ideja pokretač ovih stranica. Velika je potreba predstavljanja prirodnih znamenitosti i ljepote ovog mjesta.

Nadamo se da će i drugi predstaviti svoje 'GRADINE' i 'KULE', a oni koji jesu da će se javiti radi razmjene linkova. Nadamo se također da će ovaj uradak biti dostojan jednog linka na njihovim stranicama. Primijetit ćete da ovdje nema "link" stranice koja baš čeka da će naići na Vaš odaziv i preporuke svojih ili drugih vama poznatih stranica.

Pojavit će se i jedan sažetak u kojem bi ukratko bilo razvidne novosti u Plaškom.

Također mogli bi smo ovdje poslužiti i za uspostavljanje izgubljenih kontakata, bilo s jedne bilo s druge strane, naravno da mislim na e-mail kontakte, rado ćemo uslužiti ako je u našoj moći.

Ostale informacije kao što su ribolov, lov, stočarstvo, prirodna bogatstva komercijalnog su karaktera i pozabavit ćemo se njima, ali očekujemo podršku.

Stranice su plod entuzijazma, ljubavi i suosjećanja prema onima koji su stvarali ovo mjesto i dali mu pečat.

Kontaktirati se može i davati korisne prijedloge na:   josip.anusic(at@)ka.htnet.hr

ivicaklecina(at@)yahoo.com

Back Home Next

25-02-2002               Josip Anušić

Stari Plaški kao i većina sličnih objekata nisu nikad, nakon svog gašenja, nailazili na zanimanje onih koji bi željeli to očuvati kao spomen. Ogromni novci su potrošeni na razne  spomenike koji su građeni samo da bi utvrdili ideologiju, mislim na komunističke.

 

 

 

Ekipa koji je radila na raskrčivanju, odmaraju: Tomo, Ivo, Zvonko i Josip koji je za aparatom.